la dolce vita

Skriv i ditt hjärta att varje dag är årets bästa dag.

Min Luhkka

Publicerad 2011-12-20 11:42:01 i Allmänt,

Jag behövde en ny vinterjacka och hittade äntligen en hos Fjällräven. Modellen heter  Luhkka  och är en vidareutvecklad version av samernas jacka, som de har nyttjat under flera hundra år. För mig är det viktigt att inte frysa eftersom jag har psoriasisartrit.

Men vad hände? Det gick inte att få tag på en enda i hela Sverige. Då höll jag på att deppa ihop. Ovanligt för mig.

Så fick jag en idé. Jag kollade på Tradera och där fanns det en! Glädjeskutt!

Jag lade ett sista bud på 300 kr över butikspris och jag fick den! Det skilde bara 25 kr till den som bjudit tillsammans med mig. Snacka om att jag var glad!

Om du vill kan du gå in på youtube och se på jackan.

Härliga bilder från vackra Lappland!

Tänd ett ljus och lår det lysa i vintermörkret! Nu vänder det!

  

Om

Min profilbild

Stintan

Jag tycker om att sticka, virka och sy. Det har jag gjort sedan barnsben. Jag har även broderat mycket förut. Jag har tre vuxna barn och två bonusbarn. Dessutom fyra barnbarn och två bonusbarnbarn. Jag känner mig rik. Sommaren 2010 köpte vi ett hus vid Ångermanälven, ca 3 km uppströms Sandslån, på andra sidan Kramfors-Sollefteå flygplats. Vi har börjat renovera där för vi har bestämt att vi ska flytta dit när maken går i pension. Det kan bli tidigare också. Huset ligger så vackert vid älven. Jag är kyrkvärd här i Robertsfors och jag sjunger i Åkullsjöns Gospelgrupp. Vi har fyra birmakatter: kattmamma och tre söner ur två olika kullar; Stintan, Clintan. Cody och Figge. Vi har också en hund, Elvis, som är en korsning mellan en Shih Tzu och en kinesisk nakenhund. Du kan se honom på första sidan här.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela