la dolce vita

Skriv i ditt hjärta att varje dag är årets bästa dag.

ELVIS

Publicerad 2008-11-20 12:03:59 i Våra husdjur,

Vi har fått en alldeles ny familjemedlem. Jag ska be att få presentera lille Elvis!
Han är en blandning mellan en Shih Tzu och Kinesisk nakenhund. Hans mamma tjuvparade sig med en av mattes föräldrars Shih Tzun.

(vi vet inte vilken av dem)

+=Han är helt bedårande och alldeles underbar!

Trots sin ringa ålder går han jättefin i koppel. Han håller sig vid min sida eller ett par steg bakom. Han kan redan "sitt" och "ligg" och nu håller vi på att träna inkallning för hela slanten. Det är väldigt viktigt. Han måste lära sig att lyda. Men det är inga problem. Han är väldigt intelligent och det har han fått av båda sina föräldrar, som anses som mycket kloka hundar.

Han kommer bra överens med båda våra birmakatter, Stintan och hennes son Clintan. Det är för att det inte är någon jakt i honom.Alla som träffar honom blir förälskade i honom. Det är inte konstigt.Vi känner oss lyckligt lottade som fått en sådan fin liten vän i familjen.

Kommentarer

Postat av: Bitte

Publicerad 2008-11-25 16:08:47

Hej!Vilken fin sida du har.

Var roligt att läsa och se alla fina bilder.Kram Bitte

Postat av: Lillemor

Publicerad 2008-11-25 16:23:46

Hej Bitte!Vad roligt att du kom till min sida! Tack för de fina orden!

Ska läsa din sida också.

Hoppas att allt är bra där nere i Sollefteå och att ni också har fått snö.Kramen från Stintan

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stintan

Jag tycker om att sticka, virka och sy. Det har jag gjort sedan barnsben. Jag har även broderat mycket förut. Jag har tre vuxna barn och två bonusbarn. Dessutom fyra barnbarn och två bonusbarnbarn. Jag känner mig rik. Sommaren 2010 köpte vi ett hus vid Ångermanälven, ca 3 km uppströms Sandslån, på andra sidan Kramfors-Sollefteå flygplats. Vi har börjat renovera där för vi har bestämt att vi ska flytta dit när maken går i pension. Det kan bli tidigare också. Huset ligger så vackert vid älven. Jag är kyrkvärd här i Robertsfors och jag sjunger i Åkullsjöns Gospelgrupp. Vi har fyra birmakatter: kattmamma och tre söner ur två olika kullar; Stintan, Clintan. Cody och Figge. Vi har också en hund, Elvis, som är en korsning mellan en Shih Tzu och en kinesisk nakenhund. Du kan se honom på första sidan här.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela