la dolce vita

Skriv i ditt hjärta att varje dag är årets bästa dag.

Vitsipporna

Publicerad 2011-04-29 13:36:51 i Allmänt,HURRA! Mina vitsippor har klarat vintern!

Det är väl inte så mycket att hurra för, tycker du kanske. Men det är nämligen så att vitippor växer inte naturligt här uppe i Västerbotten. Den marina gränsen går i Stensätter i Bollstabruk inte långt ifrån mon där vi har vårt andra hus.

Jag fick några tuvor av min bror när de kom och hälsade på en gång i fjol. Nu har de första tittat fram genom fjolårsgräset. Jag känner mig jättelycklig över det. När jag ser på dem nu så är det Ångermanland. Du som följer min blogg vet säkert att jag har mitt hjärta där nere.

Vitsippa

Vitsippa, vitsippa vackert ni står

Nu vet vi säkert att det är vår.
Solen den skiner och värmer så skönt
snart blir det sommar och allt blir så grönt
Vitsippa, vitsippa vackert ni står
Nu vet vi säkert att det är vår.


Underbara vitsippa

En blomma som skänker så mycket värme och utstråla livet
Vitsippor i miljoner man borde skänka den en tanke och få nåt skrivet
Denna blomma som kommer med ett budskap om våren och ljuset
Vi människor borde stanna upp och se detta mirakel där vi går i mediebruset

Vitsippan gestaltar så mycket av vad vi människor borde tänka på
Att vara stark och tålig även om det blåser kallt, det här måste gå
En modig blomma som har givit så mycket till oss i generationer
Borde man inte ratta in en känsla av förnöjsamhet och glädje i livets situationer

En driva av vitsippor förmedlar mycket av gemenskap så stor
 Att om vi är många kan vi åstadkomma under, ett budskap till dig syster och bror
Hur än allt är så återkommer denna prakt av skönhet och grace
Det ser lika bra ut i mängder som man sätter dem i en vas

Jag hoppas att man får njuta av nästa vårs vitsippor i stora mängder
Att allt som är bra behöver inte vara stort och brett i alla längder
Med fred och frid lyser denna lilla blomma och vill säga oss detta
Att livet består inte bara av stora ting, utan små ting kan också vara det rätta

Varmgo´kramen till alla tappra! PS. Skriv gärna några rader i bloggen! Då blir jag glad. DS.


Salomon 30 år

Publicerad 2011-04-29 11:31:31 i Möten med vänner,


Salle

Christers yngste son Salomon fyllde 30 år på långfredagen. Han fick pengar av oss. Då kan han använda dem som han vill och inte vara bunden att köpa i vissa affärer som man lätt blir när man får ett presentkort. Dessutom så har de ju det mesta så det var svårt att hitta på en present bara så där när han inte hade önskat något särskilt. Men har ju oika smak också så det vore ju ingen höjdare om han skulle vilja byta. Därför fick det bli så här.

Av sin familj fick han en tatuering.


Hilma och Molly är förevigade på pappas arm

Det var väldigt många som kom, hela tjocka släkten och några till. Tur att de har stort hus!
Det är trevligt att komma tillsammans så där för då får man träffa människor man inte möter så ofta.

Samuel, Christers äldste son hade kommit hem från Stockholm. Dagen innan, på Skärtorsdagen så mötte vi upp inne i Umeå och gick till TC (Teatercaféet) för att äta lunch. Det kändes bra att få träffa honom bara vi. På kalaset hade vi ingen chans att sitta ner och prata med bara honom. Eftersom han bor i Stockholm nu efter sin Londonvistelse så ville alla prata med honom och höra hur han hade det.
 
Pojkarnas mamma Lena hade gjort underbara smårgåstårtor. Hon är oslagbar på det! Goda bullar, småkakor och en härlig kladdkaka med vispgrädde fick vi efteråt.

Vi stannade i nästan 3 timmar och sedan åkte vi hem till Robertsfors för att packa in resten i bilen och hämta katterna och Elvis. Därefter bar det av ner till Mon, vårt kära ställer nere vid Ångermanälven.

http://angermanalvens.blogg .se

Varmgo´kramen till alla tappra!

Hilma 4 år

Publicerad 2011-04-29 10:54:25 i Möten med vänner,


Hilma i Gullviks havsbad sommaren 2010

Så var då Hilma, Christers äldsta barnbarn, plötsligt en "stor" tjej. Hela 4 år. Hon fyllde en onsdag så vi skulle få komma efter kl.18. Jag mötte upp honom i Sävar och vi åt middag på restaurangen där och sedan for vi till Ytterboda, dit det redan hade kommit några stycken.

Vi hade köpte en av Astrid Lindgrens jubileumsböcker, vilka vi för övrigt samlar till alla barnbarn. Det var Karlsson på taket flyger igen. En bilbana med Blixten McQueen fick hon också.

 Hilma bara älskar Blixten! Vi tycker att det är roligt att flickor också kan leka med bilar. Hennes killkompisar är rätt avundsjuk på henne för vi har köpt flera i den här serien.


Blixten och Bärjar´n


Blixten och hans fästmö Sally
Jag hade stickat en tröja åt henne. Jag hoppas hon ska ha glädje av den.Hilma öppnar paket och Molly och mormor ser på


Pappa Salomon hade gjort Kittytårtan


De fyra ljusen blåses ut. Arlene tittar på.


Farfar hjälper till att montera banan Hilma fick av oss. Det är ett hoppbana.

Det var många som kom till kalaset. Men det var just bara vuxna. Barnkalaset hade hon haft på söndagen innan.
Tiden går fort och det dröjer inte länge förrän Molly fyller år.

Varmgo´kramen till alla tappra! 

70-årskalas

Publicerad 2011-04-28 12:21:57 i Allmänt,

En kväll för ett tag sedan ringde det på dörren och utanför stog Solan (Solveig) och Kjelle (Kjell-Erik) på bron. Vad kul att få besök så där spontant en vanlig vardagskväll! Elvis blev också glad.

I handen hade Solan ett roligt  inbjudningskort. På framsidan kunde man se Kjelles ansikte på en ung mans kropp. Kjell-Erik fyller 70 år. Tror att det är en brottare av dräkten att döma. På baksidan stod det att vi var välkomna till Ceylon Café och att vi inte skulle ta med oss några presenter. Men är man så nära vänner som vi är så vill man ju ändå uppvakta med någon liten present. Vi köpte en snapshållare och fyllde den med 6 små snapsflaskor.


Han uppskattade den
Det blev en trevlig kväll där på Ceylon Café. Juliana hade lagat jättegod mat. Till förrätt fick vi en toast Skagen. Varmrätten bestod av helstekt fläskfilé och en god potatisgratäng samt sallad. Till dessert fick vi hemgjord tårta och kaffe. Mycket gott! Stämningen var hög. Lars Andersson, Julianas man, spelade och sjöng för oss.


Kjelle 70 år


Barnbarnet Ludwig gratulerar på morgonen


Emilia, Jannes tjejs dotter och Ludwig höll i hyllningssången. Emilia är jätteduktig på att sjunga


Ludwig var i sitt esse och dansade nästan hela tiden Lars spelade

Allt roligt ha ett slut, men inte den här dagen. Alla som ville var bjudna med till hemmet. Vi for hem och hämtade Elvis som höll på att få slag när det var så mycket folk där. Det är ju inte han van.


Kjelle och Rolf i samspråk ute i uterummet

Men till slut så måste vi i alla fall ge oss och klockan 2 på natten var vi hemma igen.
Det var en dag vi aldrig kommer att glömma.

Varmgo´kramen till alla tappra! PS. Skriv gärna några rader i bloggen! Då blir jag glad. DS.

Swingin´ in Black & White

Publicerad 2011-04-16 09:55:54 i Teater/musik,Det blev en höjdarkväll igår! Tänk att lilla Robertsfors fick hit så bra dansare!


Swingin in Black and White Swingin in Black and White, med sju medlemmar ur det världsturnerande swingdanskompaniet Harlem Hot Shots besökte oss igår kväll

Det världsturnerande svenska swingdanskompaniet ”Harlem Hot Shots” väver ihop dans, film och sång, och bjuder på en resa till 1900-talets swingiga första hälft. Publiken får möta några av de hetaste artisterna från jazzens storhetstid, i klassiska dansnummer tillsammans med dansarna på scen. Allt binds samman till en resa genom svensk, europeisk och afroamerikansk jazzhistoria. De sex medverkande dansarna bjuder på allt från sångnummer till charleston, stepp, lindy hop och jitterbug – i absolut världsklass!

Med denna dansföreställning kan ni ge den trogna teaterbesökaren en ny upplevelse, nå en jazzintresserad och dansande publik (både yngre och äldre) och skapa samarbeten med Folkets Hus-föreningen, jazzcaféet eller dansskolan.

Harlem Hot Shots
Med en drygt 25-årig historia bakom sig har kompaniet genom sitt engagemang och hårda arbete varit tongivande i de senaste årens swingdansvåg. Bl a anordnas varje sommar världens största swingdansläger i byn Herräng, norr om Norrtälje, där de är starkt drivande.

Harlem Hot Shots arbete är en konstnärligt professionella och artistiskt återskapande. All verksamhet utgår från dåtidens ideal och i mångt och mycket handlar allt om rekonstruktioner och tidstrogna ramverk. Kompaniet ägnar sig inte åt vare sig moderniseringar eller kompromisser. Istället emanerar såväl musik, danser som kostymer och helhetspresentation direkt från de verkliga källorna i form av autentiskt material från gamla filmklipp samt mängder av möten med dansare och musiker vilka var aktiva i framförallt USA under 30- och 40-talen. Inga mellanhänder eller förvanskningar. Inga lättvindiga anpassningar eller genomskinliga schabloner. Bara naken swing.

Gruppen har totlat 9 medlemmar som var för sig sitter på starka inviduella egenskaper och stryrkor, i denna turné kommer de delvis att alternera rollerna mellan sig, för de olika föreställningarna, eftersom alla så gärna vill ut och dansa i landet.

Ja, det var helt underbart, men jag är glad att jag tog med konsertpropparna så jag kunde njuta av musiken också.

Varmgo´kramen till alla tappra!

Vilket mörker!

Publicerad 2011-04-15 12:49:03 i Allmänt,

I måndags bestämde jag mig för att städa ett hörnskåp vi har i köket. Det övre skåpet är det ingen fara med. Där har jag litet finare glas och annat som jag inte använder så ofta. Och där ser man ju vad man har. Men det jag skulle städa är ett nederskåp. Alla, som har ett sådant, vet hur jävligt ... ursäkta ... det kan vara att komma åt det som är längst in i skåpet. Det vill säga om man inte har en karusell. Och det har inte vi. Ska vi ha en sådan så måste vi byta bänkskivor och det är inte aktuellt. Vi vill ju inte göra hur mycket som helst innan vi ska flytta härifrån. Vi behöver ju lägga pengar på huset nere på mon också. Jag hade gruvat för det länge men till slut var det bara nödvändigt för det gick inte in mer där. Dessutom så saknade jag en hel del saker; brödrost, matberedare, ett våffeljärn samt en brödkavel.

Så jag skred till verket. Jag började med översta hyllan. Det gick bäst. Där hittade jag tuggpinnar, dentalsticks och godis till Elvis så han säkert har för ett helt år framåt. Otroligt! Jag torkade hyllan och ställde tillbaka det som skulle vara kvar. Det fanns petflaskor, engångspajformar, tomma glasburkar, bakpapper och ugnsfolie. Blev glad för pajformarna, bakpapper och ugnsfolie. Petflaskorna och glasburkarna åkte ut till tvättstugan där vi har backar för återvinning. Vi har köpt dem på IKEA och man ställer dem ovanpå varandra. Jättebra! De tar liten golvyta. Jag kan verkligen rekommendera dem.

Sortera från IKEA

Så gav jag mig då på den andra hyllan, den i mitten. Längst in där hittade jag brödrosten och matberedaren samt alla grejer till den. De låg utspridda. Fy 17 vilken slarvmaja jag har varit! Jag säger jag för det är mest jag som rumsterar runt i köket. Tillbehören till matberedaren lade jag i en ganska stor plastbytta jag hitta där. Och vad såg man inte där på det hyllplanet också? Jo, massor med glasburkar! Jag måste ha ställt in dem där innan vi skaffade Sortera. Och det fanns också gamla glassformar och tomma pepparkaksburkar. Milde himmel! Allt åkte ut utom brödrosten och matberedaren och de står nu längst fram.

Det blev inget mer gjort på måndagen för jag orkade inte. Men när maken kom hem så upplyste han mig om att brödkaveln låg i det smala skåpet där vi har skärbrädor och brickor. Det hade han vetat länge men inte kläckt ur sig. Men så bakar han ju inte heller. När jag bakade tekakor på fredagseftermiddagen så fick jag ta en flaska att kavla med. Jättekul!

På tisdagens morgon så tog jag tag i nedre hyllan. Mera glasburkar och plastformar som man inte vill ha. Sparade dock några för att lägga kakor i. Och ser man på! Längst in så hittade jag våffeljärnet. Lyckan var fullständig! Men det var inte helt enkelt att torka längst inne i det skåpet. Jag fick nästan lägga mig inne i skåpet för att komma åt. Jag förbannade förre ägaren som inte hade satt in en karusell när de hade bytt bänkskivor. Nu finns det inte mycket på den hyllan. Det är just bara katternas stora matlåda och våffeljärnet. Nu är det ordning på torpet. Jag känner mig så nöjd.

När jag var klar i köket så bäddade jag rent men det skulle jag inte ha gjort. Jag har ju en grav WAD-skada, whiplash, och jag hade ju redan ansträngt mig mycket. Att stå och skaka in täckena i påslakanen är inget bra för mig. Normalt brukar vi hjälpas åt. Jag måste ju hålla armarna så högt.

När det närmade sig eftermiddagen började jag bli yr och blev fruktansvärt illamående. Tur att jag hade varit ute på bajsrundan med Elvis! Jag måste gå till sängs och jag mår fortfarande inte bra fast vi har kommit till fredag. Nu får jag ta det lugnt. Ikväll ska vi gå på teater och jag måste nog ta med mig konsertpropparna annars måste jag gå hem igen.

I morgon kväll ska vi på kalas. Det är vår gode vän Kjell-Erik Nilsson som fyller 70 år. Det ska bli trevligt. På dagen ska vi uppvakta Charlie Lundgren som fyller 67. Men det ska jag väl klara för det blir betydligt stillsammare än ikväll.

Jag brukar inte klaga, men jag önskar ingen en sådan här skada. För det mesta mår jag ganska bra eftersom jag har lärt mig vad jag inte ska göra. Men ibland känns livet som ett helvete när jag har kört på för mycket. Värken i nacken, illamåendet och yrseln är hemskt. Men tur att det finns Lergigan. Det hjälper i alla fall litet mot illamåendet. Men just nu känns det som om det är dags för en omgång akupunktur hos sjukgymnasten. Hon är duktig och jag är verkligen lyckligt lottad som har henne.
Varmgo´kramen till alla tappra!

Gästtoan - nu

Publicerad 2011-04-13 11:49:01 i Renovering i Robertsfors,


Så här ser det ut nu på gästtoaletten. Inget upphetsande precis.

Så har vi då kommit till gästtoaletten. Den ser inte så kul ut nu. Vi har tänkt förändra den helt och göra den litet spännande. Nu är det bara ett tråkigt badrumsskåp, för övrigt för stort för det lilla utrymmet, och ett vanligt tvättställ samt en toalettstol, som sett sina bästa dagar.

Vi har köpt  nytt redan och vi hittade det på IKEA redan förra sommaren. Tur att vi inte köpte det då! När vi var nere och hälsade på sönerna den 19:e mars så var vi in på IKEA för att köpa det och då var det 30%! Vi kunde knappt tro att det var sant. Allt vi köpte den dagen var det stor rabatt på. Vi hade ju handlat till Mon också.
Se http://angermanalvens.blogg.se
Lillången

Lillången badrumsskåp och underdel med tvättställ blev det. Det kommer att bli jättefint. Vi har också köpt en ny toalettstol, en Gustafsberg.

Tapeten gör att det kommer att bli jättespännande där inne. Den är Josef Franks Paradis. Körsbären i den är samma färg som golvmattan som redan finns där. Den behövs inte bytas ut.  Det kommer att bli läckert.

   

Mellan tvättstället och överskåpet ska vi sätta en glasskiva för att skydda tapeten. Det finns ingen dusch där inne så det går bra att ha bara tapet.
Jag är helt säker på att det kommer att bli bra och man vill ju att gästerna ska trivas också.

När allt är klart kommer jag att sätta in efterbilder här.

Varmgo´kramen till alla tappra!

Renovering av huset i Robertsfors

Publicerad 2011-04-12 14:06:04 i Renovering i Robertsfors,


Huset i Robertsfors

När vi flyttade hit till huset i Robertsfors för snart tre år sedan så var det en hel del vi kände att vi ville göra. Planlösningen är vi jättenöjda med. Den förre ägaren har tagit upp en stor öppning mellan hall, vardagsrum och kök så det är väldigt öppet och blir på så vis också ljust och fint.

Det första vi gjorde var att byta ytter-och innerdörrar. De är nu vita istället för bruna gabondörrar.
Efter det tog ví en paus för att vi tyckte att det var viktigt att bo in sig i huset innan vi gjorde några förändringar.

I fjol runt påsktid kände vi att nu skulle vi förtsätta med renoveringen. Vi har också bytt golv i hela huset. Det var ett laminatgolv överallt men eftersom huset är byggt på sula och det inte finns golvvärme så blev det så kallt att gå på på vintern. Nu har vi riktigt trägolv i ask. Det blev vackert. Vi har också bytt lister och foder. De var brunlaserade och vi ville ha vitt. Så nu är det gjort. Det blev vackra allmogelister och foder. Vi håller just nu på med att måla inne i fönstren och ska vara klara med det när det är dags att ta ut själva fönstren för målning. Vi tycker båda att det är vackrare med vita snickerier. Men ett tag så var det ju modernt med laserat.

Vi har även lämnat bort skåpluckorna i köket för ommålning. De var gula och jag ville ha vita. 


 Snyggare med vittHär ser man att det är en öppen planlösning samt det nya golvet och de vita luckorna i köket

Mitt arbetsrum/gästrummet är omtapetserat i en vit tapet med svaga ränder i ljust, ljust beige. Den ser vit ut. Ibland har man tur. Den kostade bara 9 kronor/rulle på tapetrea. Det blev väldigt lyckat.

Sovrummet är tapetserat i vitt med en fondvägg som heter Kaktus bakom sängen. Botten på den är guldfärgad. Det blev väldigt fint, men vi måste måla om sänggaveln för den liksom for rakt in i väggen. Ska också måla sängborden men det får vänta ett tag tills jag kan ta ut dem i garaget och göra det där. Vill ju inte ha en massa katthår på dem.

Tyvärr hade jag inte tagit några "före reparationen kort". Men så här ser det ut nu. Vi är jättenöjda. Min man Christer är väldigt duktig med sina händer. Jag kan ju inte gjöra så mycket p.g.a. skadan, men jag kommer med idéerna och piffar med textilier och annat som är fint.

Varmgo´kramen till alla tappra!  

Middagsbjudning

Publicerad 2011-04-12 11:04:10 i Möten med vänner,

Min man Christer jobbar inne i Umeå och åker buss varje dag. På bussen är också en kvinna härifrån Robertsfors. Hon heter Catarina, Catta. Hon flyttade hit för snart fyra år sedan efter att ha träffat sin JanE på nätet. De har renoverat hans hus och skapat ett vackert hem tillsammans.


Catta och JanE

Hur som helst så har de varit i Thailand och vilka träffade de där om inte min vän Barbro och hennes man Göran. Världen är bra liten ändå.

När de var där ner så bestämde de att de skulle fortsätta att träffas. I lördags så bjöd Catta och JanE hem både dem och oss på middag. Det kändes väldigt spännande för jag hade aldrig träffat dem förut.

Det blev en jättelyckad kväll med mycket god mat och en fantastiskt trevlig stämning. Det ska vi absolut göra om!
Roligt att ha gjort nya bekantskaper här i Robertsfors.

Varmgo´kramen till alla tappra!

Teaterbesök

Publicerad 2011-04-08 11:19:10 i Teater/musik,

I tisdags kväll var vi på teater och såg Färdknäpp. Litet roligt var det för Ingmar Virta som spelar Daniel bodde på samma gård på Östanbäcken i Härnösand som min mamma och pappa.


Underhållande 50-årskris

Teater Västernorrland gör tappra försök att lysa upp höstmörkret med Willy Russell-komedin Färdknäpp. Det lyckas till en del. Föreställningen är rolig för stunden men ger inga nya insikter. 

Komiska scener avlöser varandra på löpande band. Skådespelarna sliter som djur i hårt farstempo. De har en omedelbar publikkontakt. Roligast är det när Daniel (Ingemar Virta) och Robert (Iso Porovic) gör ett rollspel av Skavlan. Det blir en teater i teatern där Robert får utlopp för sin kändisdröm.
   Daniel har en svår 50-årskris och vill bryta sig ut ur radhusområdets krav på konformitet. Hans städande och perfektionistiska fru Pernilla förstår ingenting. När deras middagsgäster Jenny och Robert anländer börjar giftpilarna hagla direkt. De är ledare för radhusområdet Oasens aktivitets- och likriktningsprojekt och går ut hårt med vilka regler som gäller för uppförande och vintemperering.

Men allt rasar samman. Ikeasoffan går sönder, maten bränns vid och någon hugger huvudet av trädgårdstomtarna.
   Det finns mycket som är roligt och fyndigt i kritiken av de båda parens strävan efter att anpassa sig till någon sorts medelklassideal. Samtidigt är vissa figurer så hårt skruvade att det blir svårt att relatera till dem. Lena Carlssons överspända besserwisser Jenny är ett exempel. Hon ska föreställa karatemästare men av tekniken att döma när hon börjar slå omkring sig, kan hon inte ha tillbringat många timmar i dojon.

Pjäsen skrevs 1976. Samhället har blivit mer pluralistiskt och mångkulturellt sedan dess och nu spelas den som ren underhållning. Det finns en antydan om att Daniel är arbetarklass, och att det är därför han har svårt att anpassa sig i radhusidyllen, men uppsättningen gör ingenting av den konflikten. Willy Russell som så inträngande skildrade klassamhället i Timmarna med Rita, har här lämnat klassanalysen åt sidan och skapat någonting som närmast liknar en borgerlig salongskomedi.

Sammantaget var det en underhållande pjäs med många skratt från publiken. Jag tror dock att förekomsten av många runda ord och svordomar chockade en del i publiken.

Varmgo´kramen till alla tappra!

Pubafton

Publicerad 2011-04-02 13:16:30 i Teater/musik,Igår anordnade teaterföreningen, där vi är medlemmar, en pubafton. Vi höll till i den fina matsalen i Folkets Hus i Robertsfors.  Det började kl. 18.30 med mat. Restaurangskolan hade lagat den och eleverna serverade. Vi åt en förrätt som bestod av en sallad samt räkor, hett kryddade med en chilisås. Det var mycket spicy. Till varmrätt tog vi en creolsk rätt: Gumbo


Gumbo

Det har vi aldrig ätit förut. Ingredienserna i den är grillat kycklinglår, en halv majskolv, sötpotatis i tärningar, chorizo, hårdstekt bacon, oregano, kummin, matolja, cayennepeppar, vitt vin, yoghurt, tomatpuré, hönsbuljong och svarta bönor. Till det serverades ett bröd bakat på bakpulver som mer smakade som en muffins. I den var det majsmjöl. Det var väldigt gott att doppa det i såsen.

Desserten blev pecanpaj med hemlagad vaniljsås. Vilken höjdare!


Pecanpaj


Vi fick väldigt trevligt sällskap till bords: Hans Lindgren med fru Gerit Wikström. Vi hade mycket att prata om.

Efter middagen började bandet, de OMUTBARA att spela. Det var jättebra musik. Det är ett band som spelar bluesrock eller bara blues.
.
 
de OMUTBARA

Tyvärr så måste jag säga att ljudnivån var alldeles för hög. Jag hade inte väntat mig att de skulle spela lika högt som på en konsert när det var en pubafton. Jag hade inga konsertproppar med mig och det visar sig idag. Jag mår inte alls bra. När man har en WAD-skada som jag har så tål man inte så högt ljud. Nästa gång det är pubafton ska jag intre göra om samma misstag. Det blir konsertpropparna i väskan.

Men i det stora hela så hade vi en helt underbar kväll!


Varmgo´kramen till alla tappra!

Om

Min profilbild

Stintan

Jag tycker om att sticka, virka och sy. Det har jag gjort sedan barnsben. Jag har även broderat mycket förut. Jag har tre vuxna barn och två bonusbarn. Dessutom fyra barnbarn och två bonusbarnbarn. Jag känner mig rik. Sommaren 2010 köpte vi ett hus vid Ångermanälven, ca 3 km uppströms Sandslån, på andra sidan Kramfors-Sollefteå flygplats. Vi har börjat renovera där för vi har bestämt att vi ska flytta dit när maken går i pension. Det kan bli tidigare också. Huset ligger så vackert vid älven. Jag är kyrkvärd här i Robertsfors och jag sjunger i Åkullsjöns Gospelgrupp. Vi har fyra birmakatter: kattmamma och tre söner ur två olika kullar; Stintan, Clintan. Cody och Figge. Vi har också en hund, Elvis, som är en korsning mellan en Shih Tzu och en kinesisk nakenhund. Du kan se honom på första sidan här.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela