la dolce vita

Skriv i ditt hjärta att varje dag är årets bästa dag.

Hilma 4 år

Publicerad 2011-04-29 10:54:25 i Möten med vänner,


Hilma i Gullviks havsbad sommaren 2010

Så var då Hilma, Christers äldsta barnbarn, plötsligt en "stor" tjej. Hela 4 år. Hon fyllde en onsdag så vi skulle få komma efter kl.18. Jag mötte upp honom i Sävar och vi åt middag på restaurangen där och sedan for vi till Ytterboda, dit det redan hade kommit några stycken.

Vi hade köpte en av Astrid Lindgrens jubileumsböcker, vilka vi för övrigt samlar till alla barnbarn. Det var Karlsson på taket flyger igen. En bilbana med Blixten McQueen fick hon också.

 Hilma bara älskar Blixten! Vi tycker att det är roligt att flickor också kan leka med bilar. Hennes killkompisar är rätt avundsjuk på henne för vi har köpt flera i den här serien.


Blixten och Bärjar´n


Blixten och hans fästmö Sally
Jag hade stickat en tröja åt henne. Jag hoppas hon ska ha glädje av den.Hilma öppnar paket och Molly och mormor ser på


Pappa Salomon hade gjort Kittytårtan


De fyra ljusen blåses ut. Arlene tittar på.


Farfar hjälper till att montera banan Hilma fick av oss. Det är ett hoppbana.

Det var många som kom till kalaset. Men det var just bara vuxna. Barnkalaset hade hon haft på söndagen innan.
Tiden går fort och det dröjer inte länge förrän Molly fyller år.

Varmgo´kramen till alla tappra! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stintan

Jag tycker om att sticka, virka och sy. Det har jag gjort sedan barnsben. Jag har även broderat mycket förut. Jag har tre vuxna barn och två bonusbarn. Dessutom fyra barnbarn och två bonusbarnbarn. Jag känner mig rik. Sommaren 2010 köpte vi ett hus vid Ångermanälven, ca 3 km uppströms Sandslån, på andra sidan Kramfors-Sollefteå flygplats. Vi har börjat renovera där för vi har bestämt att vi ska flytta dit när maken går i pension. Det kan bli tidigare också. Huset ligger så vackert vid älven. Jag är kyrkvärd här i Robertsfors och jag sjunger i Åkullsjöns Gospelgrupp. Vi har fyra birmakatter: kattmamma och tre söner ur två olika kullar; Stintan, Clintan. Cody och Figge. Vi har också en hund, Elvis, som är en korsning mellan en Shih Tzu och en kinesisk nakenhund. Du kan se honom på första sidan här.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela