la dolce vita

Skriv i ditt hjärta att varje dag är årets bästa dag.

Sommarlov

Publicerad 2011-07-06 11:57:58 i Allmänt,




Sommaren har äntligen kommit hit upp till Norrland. Jag ber att få önska mina vänner här en riktigt TREVLIG SOMMAR! Nu kommer jag inte att vara här mer på ett tag utan kommer tillbaka tidigast i slutet av augusti.

Kram på er!

"I ett soligt sinne är det alltid sommar"
 © Lillemor

Kommentarer

Postat av: KIkkan

Publicerad 2011-07-11 23:49:01

Hoppas Du har det bra på Ditt sommarlov, ska hälsa på Ann Dalen i veckan. Ska bli toppen kul. Kramkram Kikkan

Postat av: Lillemor

Publicerad 2011-07-14 16:01:10

Ja, vi har det bara bra! Men det är mycket jobb.

Hoppas att du hade det trevligt hos Ann!



Varm sommarkram till dig

Postat av: Kikkan

Publicerad 2011-07-14 22:56:01

Vi hade det jättetrevligt hos Ann & hennes 2 Lagotto vovvar, tiden bara rann iväg. Försöker att övertala Ann att ta sig över till London.. Skulle även vara kul att åka upp till Härnösand igen. Har varit där uppe ett par ggr sedan vi flyttade tillbaka till Västerås. Hur går det med ombyggnaden av köket???? Bara bra hoppas jag. Kramar Kikkan

Postat av: Lillemor

Publicerad 2011-07-15 11:47:30

Hej där Kikkan! :)



Jag förstod väl att ni skulle ha det trevligt, Ann och du.



Tack, det går framåt. Ska blogga om det i den andra bloggen när jag får tid. Köket kommer att bli jättefint. De båda nya fönstren är insatta. Det ena togs upp ner mot älven. (fanns inget där förut) Diskbänken ska flyttas och vara under det. Nu håller Christer på med att sätta igen ett fönster där inne. Det är mot ingången och där ska vi ha en hel vägg för vi har ett stort, vackert skåp som ska stå där när vi flyttar ner.



På lördag eller söndag åker vi ner till Sundsvall och IKEA och köper resten av skåpinredningen och bänkskiva samt litet annat vi behöver. Idag har jag beställt ett vackert golv på nätet. Det ska läggas in i köket och hallen. Så det tar sig. Känns väldigt roligt att få ett nytt och fungerande kök med arbets-och diskbänk i rätt höjd.



Ha det gott min vän! kram

Postat av: Buttons å Floridatjej

Publicerad 2011-08-20 21:13:54

Kikar bara in för att se om ni kommit tillbaka, och så ville jag ju kika på fräs.....näääävisst ja, det är ju bara JAG som har en sån.....hos dig finns ju ljuva kittycats......blötpuss

Postat av: Lillemor

Publicerad 2011-08-22 22:45:15

Jag har nu 4 birmor hemma och så Elvis så klart.

Vi kom hem sent igår kväll

kramen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stintan

Jag tycker om att sticka, virka och sy. Det har jag gjort sedan barnsben. Jag har även broderat mycket förut. Jag har tre vuxna barn och två bonusbarn. Dessutom fyra barnbarn och två bonusbarnbarn. Jag känner mig rik. Sommaren 2010 köpte vi ett hus vid Ångermanälven, ca 3 km uppströms Sandslån, på andra sidan Kramfors-Sollefteå flygplats. Vi har börjat renovera där för vi har bestämt att vi ska flytta dit när maken går i pension. Det kan bli tidigare också. Huset ligger så vackert vid älven. Jag är kyrkvärd här i Robertsfors och jag sjunger i Åkullsjöns Gospelgrupp. Vi har fyra birmakatter: kattmamma och tre söner ur två olika kullar; Stintan, Clintan. Cody och Figge. Vi har också en hund, Elvis, som är en korsning mellan en Shih Tzu och en kinesisk nakenhund. Du kan se honom på första sidan här.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela