la dolce vita

Skriv i ditt hjärta att varje dag är årets bästa dag.

Maken fyller 60 år

Publicerad 2012-01-19 19:14:54 i Möten med vänner,


När jycken och jag var ute på promenad häromdagen så hade jag med mig inbjudningskort till makens 60-årskalas. Jag har skrivit dem åt honom och han var nöjd. Fotot som är på inbjudningskortet lägger jag ut här. Varför jag valde det är att vi köpte ett hus nere i Ångermanland, alldeles nere vid Ångermanälven, i fjol somras och vi håller på att reparera där. Ni som läser min andra blogg känner till allt det här. På fotot ses maken riva en vägg som skulle bort i köket. Jag tyckte att det var en signifikativ bild på honom nu för tiden. Han håller alltid på med något snickeri. Vi har postat en del men några tyckte jag att jag kunde lämna själv, eftersom de vännerna bor i närheten.

När vi kom till det sista stället så stannade vi där och drack kaffe. Vi blev där en stund och det kändes bra att vila litet.

Hur som helst så blev det en rätt lång promenad och det känns verkligen att jag har varit sjuk i två omgångar. Jag blev ordentligt trött. Men det är ju bara att kämpa så har man snart fått tillbaka kondisen.

Ha det bra!
Varm vinterkram från mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stintan

Jag tycker om att sticka, virka och sy. Det har jag gjort sedan barnsben. Jag har även broderat mycket förut. Jag har tre vuxna barn och två bonusbarn. Dessutom fyra barnbarn och två bonusbarnbarn. Jag känner mig rik. Sommaren 2010 köpte vi ett hus vid Ångermanälven, ca 3 km uppströms Sandslån, på andra sidan Kramfors-Sollefteå flygplats. Vi har börjat renovera där för vi har bestämt att vi ska flytta dit när maken går i pension. Det kan bli tidigare också. Huset ligger så vackert vid älven. Jag är kyrkvärd här i Robertsfors och jag sjunger i Åkullsjöns Gospelgrupp. Vi har fyra birmakatter: kattmamma och tre söner ur två olika kullar; Stintan, Clintan. Cody och Figge. Vi har också en hund, Elvis, som är en korsning mellan en Shih Tzu och en kinesisk nakenhund. Du kan se honom på första sidan här.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela