la dolce vita

Skriv i ditt hjärta att varje dag är årets bästa dag.

Nu avslutar jag här.

Publicerad 2013-02-21 11:03:00 i

Hallå där!
 Jag har ju två bloggar och jag tror att det blir jobbigt för mina vänner att veta var jag har skrivit. Därför har jag bestämt mig för att avsluta den här bloggen.
 Om du vill läsa vad jag skriver så finns jag här:
 Vi ses där!
Fotot är från i höstas. Det är dimma över älven på Mon.
 Gör något trevligt eller betydelsefullt varje dag som får ditt hjärta att sjunga!

Kommentarer

Postat av: Spanaren

Publicerad 2013-02-21 13:20:28

Nämen var ska du vara *ler* ... ja, ja ... då är du tillbaks där jag fann dig ;.)

Din gardin är bara så fin/kram

Svar: Hej! Ja, du får gå in där i fortsättningen. Blir knepigt att ha två bloggar i det långa loppet. Menar du gardinen i detta inlägg? Den har jag också köpt på DollarStore. Eftersom vi ska flytta permanent dit ner så vill jag inte lägga ner så mycket pengar på att göra fint där. Men litet fint vill man ju ha det *ler*** Ha det bra så ses vi på det andra stället! // kram
Stintan

Postat av: wiper

Publicerad 2013-02-22 11:58:51

Då ändrar jag i länklistan och följer med dig dit.

Ha en fin fredag
kramar

Svar: Det känns bra det :) Kram
Stintan

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stintan

Jag tycker om att sticka, virka och sy. Det har jag gjort sedan barnsben. Jag har även broderat mycket förut. Jag har tre vuxna barn och två bonusbarn. Dessutom fyra barnbarn och två bonusbarnbarn. Jag känner mig rik. Sommaren 2010 köpte vi ett hus vid Ångermanälven, ca 3 km uppströms Sandslån, på andra sidan Kramfors-Sollefteå flygplats. Vi har börjat renovera där för vi har bestämt att vi ska flytta dit när maken går i pension. Det kan bli tidigare också. Huset ligger så vackert vid älven. Jag är kyrkvärd här i Robertsfors och jag sjunger i Åkullsjöns Gospelgrupp. Vi har fyra birmakatter: kattmamma och tre söner ur två olika kullar; Stintan, Clintan. Cody och Figge. Vi har också en hund, Elvis, som är en korsning mellan en Shih Tzu och en kinesisk nakenhund. Du kan se honom på första sidan här.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela